Kitaratunnit ja yhtyeohjaus


Kitaratunnit voidaan järjestää verkon kautta etänä tai kontaktiopetuksena kuitenkin koronatilanne huomioiden. Kaikentasoiset ja -ikäiset oppilaat ovat tervetulleita tunneilleni! Omat vahvuuteni kitaristina ja muusikkona ovat rytmimusiikissa tyylilajeissa kuten rock, blues, hevi, pop, funk, jazz, soul ja tanssimusiikki.


Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa kitaratunneilleni, niin ensimmäinen opetuskerta (30 min) on ilmainen! Ota siis yhteyttä, sovitaan tapaaminen ja kartoitetaan juuri sinun tavoitteisiisi ja tarpeisiisi sopiva polku kitaristina kehittymiselle!


Kitaratuntien hinnat ovat:

Jos sitoudut käymään soittotunneilla useammin sinun on mahdollista saada alennusta:

Kitaratuntien aikatauluttamisessa pyritään huomioimaan oppilaan toiveet mahdollisimman hyvin. Voimme pitää tunteja viikottain tai esimerkiksi joka toinen viikko. Myös 30 minuutin mittaiset tunnit ovat sovittavissa!


Tarjoan myös yhtyeopetusta. Voin esimerkiksi saapua treenikselle valmentamaan yhtyeesi harjoittelua ja tarvittaessa valmistaa yhtyeellenne harjoittelumateriaalia erikseen sovittavaan hintaan. Hinnoittelu yhtyeohjaukselle on:

Kysy tarjousta rohkeasti! Tuntien hinta varmistetaan vielä erikseen ennen maksullisen opetuksen alkua.